Ваша претпочитана

снабдувач на природни мономери

Саикосапонин А

Краток опис:

CAS бр: 20736-09-8
Број на каталог: JOT-10071
Хемиска формула: C42H68O13
Молекуларна тежина: 780.993
Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%


Детали за производот

Ознаки на производи

Име на производ: Саикосапонин А
Синоним:
Чистота: 98% + со HPLC
Метод на анализа:
Начин на идентификација:
Изглед: Бел прав
Хемиско семејство: Тритерпени
Канонски НАСМЕВКИ: CC1C(C(C(C(O1)OC2CCC3(C(C2(C)CO)CCC4(C3C=CC56C4(CC(C7(C5CC(CC7)(C)C)CO6)
Ботанички извор: Bupleurum falcatum, Bupleurum chinense и Bupleurum kunmingense

  • Претходно:
  • Следно: