Ваша претпочитана

снабдувач на природни мономери

Екстракт од Tripterygium Wilfordii

Екстракт од Tripterygium Wilfordii

Tripterygium wilfordii Hook F (TwHF) е широко користен во традиционалната кинеска медицина за лекување на ревматоиден артритис и други автоимуни и воспалителни болести, исто така се користи како имуносупресивен агенс, кој е препишан во Кина за пациенти со примарен нефротски синдром (NS) повеќе од две децении.Иако пациентите со примарна НС во Кина имаат корист од третманот со TwHF, неговите својства сè уште не се целосно разбрани.

 • Триптерифордин

  CAS бр: 139122-81-9
  Број на каталог: JOT-11809
  Хемиска формула: C20H30O3
  Молекуларна тежина: 318.457
  Чистота (со HPLC): .95
 • Триптонид

  CAS бр: 38647-11-9
  Број на каталог: JOT-10491
  Хемиска формула: C20H22O6
  Молекуларна тежина: 358,39
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Вилфорин

  CAS бр: 11088-09-8
  Број на каталог: JOT-11240
  Хемиска формула: C43H49NO18
  Молекуларна тежина: 867.854
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Вилфорџин

  CAS бр: 37239-47-7
  Број на каталог: JOT-11241
  Хемиска формула: C41H47NO19
  Молекуларна тежина: 857.815
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Ротундин

  CAS бр: 10097-84-4
  Број на каталог: JOT-11526
  Хемиска формула: C21H25NO4
  Молекуларна тежина: 355,43
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Вилфорлајд А

  CAS бр: 84104-71-2
  Број на каталог: JOT-10492
  Хемиска формула: C30H46O3
  Молекуларна тежина: 454.695
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Триптонид

  CAS бр: 38647-11-9
  Број на каталог: JOT-10491
  Хемиска формула: C20H22O6
  Молекуларна тежина: 358,39
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Триптолид

  CAS бр: 38748-32-2
  Број на каталог: JOT-10201
  Хемиска формула: C20H24O6
  Молекуларна тежина: 360.406
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Целастрол

  CAS бр: 34157-83-0
  Број на каталог: JOT-10200
  Хемиска формула: C29H38O4
  Молекуларна тежина: 450.619
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Вилфорлајд А

  CAS бр: 84104-71-2
  Број на каталог: JOT-12436
  Хемиска формула: C30H46O3
  Молекуларна тежина: 454.695
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Триптерифордин

  CAS бр: 139122-81-9
  Број на каталог: JOT-11809
  Хемиска формула: C20H30O3
  Молекуларна тежина: 318.457
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
 • Трипдиолид

  CAS бр: 38647-10-8
  Број на каталог: JOT-10493
  Хемиска формула: C20H24O7
  Молекуларна тежина: 376,4
  Чистота (со HPLC): 95% ~ 99%
12Следно >>> Страница 1/2