Anjeun pikaresep

supplier monomér alam

Ekstrak Radix Bupleuri

Radix Bupleuri Extracts

Akar ramuan taunan Bupleurum chinensis DC.atawa Bupleurum scorzonerifolium kulawarga Umbelliferae.Kapisah ngaranna Bei Chai Hu atawa Nan Chai Hu.Bei Chai Hu utamana dihasilkeun dina Hebei, Henan, propinsi Liaoning;Nan Chai Hu utamana dihasilkeun di Hubei, Sichuan, propinsi Anhui Cina.Sacara umum, Bei Chai Hu langkung saé dianggo salaku ubar.Hal ieu dipaké pikeun elease perlakuan éksternal panas, ati datar, pikeun ngubaran distention tina beuteung