E preferuara juaj

furnizuesi i monomereve natyrore

rreth nesh

Fabrika e prodhimit të Gelipu mbulon një sipërfaqe prej 3000 metrash katrorë, duke përfshirë punishten e para-trajtimit, punishten e nxjerrjes.Laboratori i ndarjes së produkteve natyrore mbulon një sipërfaqe prej 1500 metrash katrorë dhe është i pajisur me laboratorin e ndarjes dhe pastrimit, dhomën e lëndës së parë, dhomën e instrumenteve precize dhe dhomën e mostrës së produktit.

Lexo më shumë

aplikimet industriale

Aplikacionet
 • bioteknologjia

  bioteknologjia

  Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit.Obcaecati natus ducimus veniam molestias laboriosam.Quidem neque ipsa quae rem odio, porro perferendis tempora architecto repellat harum, asperiores aspernatur, molestiae consequuntur?
  më shumë
 • bioteknologjia

  bioteknologjia

  Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit.Obcaecati natus ducimus veniam molestias laboriosam.Quidem neque ipsa quae rem odio, porro perferendis tempora architecto repellat harum, asperiores aspernatur, molestiae consequuntur?
  më shumë
 • bioteknologjia

  bioteknologjia

  Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit.Obcaecati natus ducimus veniam molestias laboriosam.Quidem neque ipsa quae rem odio, porro perferendis tempora architecto repellat harum, asperiores aspernatur, molestiae consequuntur?
  më shumë
 • bioteknologjia

  bioteknologjia

  Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing elit.Obcaecati natus ducimus veniam molestias laboriosam.Quidem neque ipsa quae rem odio, porro perferendis tempora architecto repellat harum, asperiores aspernatur, molestiae consequuntur?
  më shumë

shërbimet tona

shërbimet tona