Panjenengan preferred

supplier saka monomer alam

Ekstrak Radix Bupleuri

Radix Bupleuri Extracts

Oyod saka herba perennial Bupleurum chinensis DC.utawa Bupleurum scorzonerifolium saka kulawarga Umbelliferae.Dijenengi Bei Chai Hu utawa Nan Chai Hu.Bei Chai Hu utamané diprodhuksi ing provinsi Hebei, Henan, Liaoning;Nan Chai Hu utamané diprodhuksi ing Hubei, Sichuan, provinsi Anhui ing China.Umume, Bei Chai Hu luwih becik digunakake minangka obat.Iki digunakake kanggo ngilangake perawatan njaba panas, ati sing rata, kanggo ngobati distensi abdomen